Ons
restaurant

Onze chef, Wout Bru, heeft opnieuw een uniek concept gecreëerd. Hij heeft zijn ervaring gebruikt voor het samenstellen van een verrassende kaart U kunt genieten van een uitzonderlijke maaltijd en van een onberispelijke service.

Bovendien is de grill zichtbaar vanuit het restaurant, zodat u de magie in de keuken kunt observeren. De gerechten zijn opgevat als kunstwerken, gekleurd en geparfumeerd. Samengesteld met de beste, verse ingrediënten, die het gegrild vlees en vis tot hun recht doen komen.

Wagyu heeft bovendien een groot terras met zicht op het kasteel en de schitterende natuurlijke omgeving van de Ardennen. Dit maakt de ervaring compleet. Wagyu is gloednieuwe hoogstaande gastronomie in Durbuy, kom het ontdekken!

Gault&Millau2022

Onze chef

Frédéric Proosten, onze chef in de Wagyu, is een rasechte inwoner van Durbuy! Na vele jaren in de horeca heeft Fréderic zich eindelijk om de Wagyu ontfermt om zijn ervaring ten nutte te maken. De chef zal u meenemen op een proeverij rond de grill. U zult onze specialiteiten kunnen proeven: Wagyu flank steak, Japanse entrecote, gerijpt runderribstuk en zelfs gegrilde kreeft. Het Wagyu-menu probeert aan alle smaken tegemoet te komen door ook vegetarische gerechten, vis en gebraden kip om mee te nemen aan te bieden.

Frederic Proosten

Reserveringen

Contact & route

Contact

Adres